Меню сайту
Категорії розділу
Пошук
Наше опитування
Чи подобається Вам навчатися у Бобринецькому технікумі
Всього відповідей: 613
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Листопад » 23

У сучасному суспільстві є досить актуальною проблема насильства. Майже кожен випуск новин - це повідомлення про злочини, убивства, пограбування, а  більшість ток-шоу обговорюють насилля в сім’ї, ранню вагітність. Мережа Інтернет перенасичена сюжетами про жорстоке поводження з людьми та тваринами. Говорячи про насильство, найчастіше ми маємо на увазі лише фізичні його прояви: побої, ляпаси, зовсім забуваємо про такі  його форми, як постійні або періодичні образи, приниження  людської гідності, емоційна деривація (психічний стан, у якому люди відчувають недостатнє задоволення своїх емоційних бажань), ігнорування потреб дитини (психічне (емоційне) насильство), економічне насилля, витрачання кривдником грошей виключно на себе, відмова в наданні  фінансів на оплату рахунків, їжі, речей для дітей .

22 листопада 2016 року в Бобринецькому технікумі ім. В.Порика відбувся  відкритий просвітницький тренінг «Стоп насильству». На заняття були запрошені всі бажаючі. Тренінг проводила  практичний психолог Яновська Ірина Василівна  з студентами І – А  відділення «Виробництво і переробка продукції рослинництва». Студенти приймали активну участь у занятті, висловлювали свою думку, разом шукали вихід із кризових ситуацій, переглянули відеоролик про «Сексуальне насилля». Всі вправи були спрямовані на попередження будь яких форм насильства се ... Читати далі »

Категорія: Новини технікуму | Переглядів: 469 | Додав: Tasya | Дата: 23.11.2016 | Коментарі (0)

22 листопада 2016 року в м. Кропивницький  на базі Кіровоградського технікуму механізації сільського господарства відбулися чергові змагання обласної спартакіади  серед ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації з гирьового спорту та настільного тенісу.

В змаганнях з гирьового спорту прийняли участь чотири навчальні заклади. Безперечними лідереми цих змагань була команда Бобринецького технікуму ім. В.Порика БНАУ, яка і виборола І загальнокомандне місце. На ІІ місці Кіровоградський технікум механізації сільського господарства, ІІІ місце зайняли студенти Компаніївського технікуму ветеренарної медицини БНАУ.

В особистому заліку  студенти гирьовики посіли перші міся в своїх вагових категоріях:

60 кг- Берещенко Микола І-А З/В

65 кг – Неглазов Станіслав ІІ - Б З/В

75 кг -  Гладкочуб Максим   ІІІ - Б З/В

80 кг - Сеслов Владислав    ІІ - Б З/В

90 кг - Сапунов Дмитро      ІІ - В  ВППР

+90 кг - Бобко Руслан        ІV - А ВППР

... Читати далі »

Категорія: Новини технікуму | Переглядів: 483 | Додав: Tasya | Дата: 23.11.2016 | Коментарі (0)

Цитата дня
У любові ми втрачаємо розум, а в шлюбі помічаємо цю втрату.Бальзак.
Календар
«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Форма входу