Меню сайту
Категорії розділу
Пошук
Наше опитування
Чи подобається Вам навчатися у Бобринецькому технікумі
Всього відповідей: 613
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Листопад » 7 » Виставка «Талановитий світ студентів»
10:55
Виставка «Талановитий світ студентів»

2 листопада 2016 року у Бобринецькому технікумі ім. В. Порика БНАУ відбулася виставка творчих робіт «Талановитий світ студентів». Мета цього заходу: розкрити творчі здібності студентів, ознайомити усіх з різнобічним захоплюючим світом окремих жанрів мистецтва, сприяти залученню студентської молоді до роботи творчих об’єднань,  зокрема арт – студії «Яскрава веселка».

Організатори заходу, члени студентського парламенту, ретельно підготували все і разом із студентською профспілковою організацією подбали про призовий фонд для переможців.

На виставку студенти представили роботи у жанрах живопису, графіки, витинання, вишивки бісером і нитками, моделювання. Свої роботи також запропонували учасники арт – студії  «Яскрава веселка», яка з 1 вересня 2016 року працює у гуртожитку нашого технікуму. Найбільш активні студенти, учасники студії, хто свій вільний час проводить і змістовно, і пізнавально, і головне, – з користю для себе, - це: Іванченко Ярослава, Крило В’ячеслав, Макаревич Андрій, Дзібановська Аліна, Іванова Юлія, Гладкочуб Максим. Керівник арт – студії Нужна Лариса Михайлівна наголошує: «Усіх, хто любить мистецтво, діяти і творити, фантазувати, я запрошую до творчої майстерні. Ви отримаєте підтримку, зможете реалізувати свої  наміри і мрії».

У виставці прийняли участь 25 студентів, з них 7 – учасники арт – студії. Також свої власні роботи демонструвала викладач Сяська К.О., яка щиро ділилася із студентами розповіддю  про техніку вишивання і про вибір теми чи ідеї, що пізніше ляже на вишитий рушник, серветку чи картину.

Комісія, яка приймала та оцінювала роботи, працювала у складі :

Андрєєв В.І.  -  заступник директора з навчально – виховної роботи;

Ланчуковська О.А.  - голова студентської профспілки;

Береза Є -  член студентського парламенту.

За результатами роботи комісії, усі роботи на виставці були естетично оформлені і з любов’ю виконані. Найбільшу кількість балів (15) отримали завершені  вироби: картини та ікони з бісеру, а також робота з моделювання. Автори – Сівірінчук Аліна, Маркович Юлія, Кулюдо Владислав, Єфіменко Антон. Переможцями у різних жанрах стали:

Живопис – Іванченко Ярослава (арт – студія «Яскрава веселка)

Графіка  - Щербина Владислав

Вишивка нитками – Бойчук Руслана

Нагородження відбудеться під час святкової програми до Дня студента 17 листопада 2016 року.

Виставка «Талановитий світ студентів» показала, що наші студенти духовно багаті і творчо обдаровані молоді люди. Світ захоплень у кожного різний, але усіх об’єднує прагнення доторкнутися або стати частиною великого мистецтва і цим дарувати оточуючим світло, тепло і любов.

Категорія: Новини технікуму | Переглядів: 411 | Додав: Tasya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Цитата дня
Нехай він вірить в себе, і йому повірить весь світ.Шиллер.
Календар
«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Форма входу