Меню сайту
Категорії розділу
Пошук
Наше опитування
Чи подобається Вам навчатися у Бобринецькому технікумі
Всього відповідей: 613
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Листопад » 11 » Виробнича екскурсія на ТОВ «Хлібодар»
10:31
Виробнича екскурсія на ТОВ «Хлібодар»

8 листопада  2016 року в рамках предметної декади студенти IV курсів   відділення «Виробництво і переробка продукції рослинництва» під керівництвом викладачів Залуженко В.І., Давигори Т.А.,  за сприянням керівника Регіонального навчально-виробничого    центру  Владова І.В  та адміністрації  технікуму здійснили виробничу екскурсію на приватну холдингову компанію товариство з обмеженою відповідальністю «Хлібодар», що знаходиться в місті Кропивницький.

Холдинг «Хлібодар» був створений у 2004 році. Холдингова  компанія  «Хлібодар» - це група компаній серед яких: ТОВ «Круп’яний дім»,ТОВ«Круп’яний тік», ПП «Престо Капітал», ПП «Рапід – Буд».

Першим пунктом  виробничої екскурсії було ТОВ «Круп’яний дім». Це компанія, яка здійснює виробництво круп і комбікормів високої якості, закупівлю зернових, зернобобових і олійних культур в агропідприємствах, оптову торгівлю зерном і продуктами його переробки, послуги по зберіганню, переробці зерна та транспортно – експедиційні послуги. В ТОВ «Круп’яний дім»  студенти  ознайомилися   з машинами з переробки зерна на крупи, комбікорми, технологічним процесом виробництва круп, комбікормів та їх  зберіганням. Студенти уважно слухали пояснення завідуючого виробництвом та ставили змістовні запитання.

Другим пунктом екскурсії став зерновий склад (елеватор), який має місткість 50000 тонн, що представляє собою хлібоприймальний комплекс, основні функції якого приймання і відпуск зерна, його сушіння, очищення та зберігання. Завідуючий підприємством ознайомив екскурсантів з післязбиральною обробкою зернових мас (сушінням, очищенням), обладнанням для приймання та відпуску зерна на різні види транспорту. Студенти оглянули сховища для зберігання зерна та отримали відповіді  на поставлені запитання.

Студенти відмітили, що екскурсія була пізнавальною, ми власними очима побачили виробничий процес з виробництва круп, комбікормів та технологію зберігання зерна і його післязбиральну обробку.

 Висловлюємо щиру вдячність  адміністрації технікуму, Владову В.І., за організацію у проведенні виробничої екскурсії та  керівництву ТОВ «Хлібодар» за організацію та  цікаво проведену екскурсію.

 

Категорія: Новини технікуму | Переглядів: 535 | Додав: Tasya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Цитата дня
Не плач, тому що все закінчилося. Посміхнись, бо це було.Джон Драйден.
Календар
«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Форма входу