Меню сайту
Категорії розділу
Пошук
Наше опитування
Чи подобається Вам навчатися у Бобринецькому технікумі
Всього відповідей: 613
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Грудень » 8 » Конкурс імені Тараса Шевченка
14:09
Конкурс імені Тараса Шевченка

Ось уже сьомий рік підряд, традиційно восени, серед учнівської та студентської молоді України проводиться Міжнародний мовно-літературний конкурс імені Тараса Шевченка.

 Конкурс організовує і проводить Міністерство освіти і науки України спільно з Інститутом модернізації змісту освіти. До участі в організації та проведенні Конкурсу залучаються Національна академія наук України, Національна академія педагогічних наук України, Міністерство оборони України, Міністерство закордонних справ України, представники творчих спілок, громадських та освітянських організацій, світової української діаспори.

Метою Конкурсу є вшанування творчої спадщини видатного сина українського народу Тараса Григоровича Шевченка, виявлення творчо обдарованої учнівської та студентської молоді, майбутньої плеяди літературних митців, розвиток їх творчого потенціалу, виховання поваги до мови і традицій свого народу, підвищення рівня мовної освіти в Україні та за її межами.

6 грудня 2016 року в Бобринецькому технікумі ім.В.Порика БНАУ відбувся І етап VIІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка. В ньому взяли участь 13 студентів І та ІІ курсів. Розробили завдання та підготували учасників викладачі української мови та літератури Чорна С.М. і Шапошнікова Л.Л. За результатами І етапу найбільшу кількість балів набрали: Осипенко Лариса (ІІ-А ВППР), Сівірінчук Аліна (ІІ-А ВППР), Клімчук Надія (ІІ-Б З/В), Колос Віктор (ІІ-Б ВППР). Творчу роботу Осипенко Л. буде відправлено до КЗ «Кіровоградський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського» для участі в ІІІ етапі Конкурсу.

 

 

 

Категорія: Новини технікуму | Переглядів: 429 | Додав: Tasya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Цитата дня
Дайте те, що у вас є. Можливо, для когось це буде цінніше, ніж ви можете собі уявити.Генрі У. Лонгфелло.
Календар
«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Форма входу