Меню сайту
Категорії розділу
Пошук
Наше опитування
Чи подобається Вам навчатися у Бобринецькому технікумі
Всього відповідей: 613
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Грудень » 02

Народна мудрість говорить: «Життя прожити — не поле перейти». Яке воно — наше життя? Минуле, сучасне, майбутнє… Кожен з нас озирається на прожиті роки, замислюється над завтрашнім днем — малює картину власного життя…

01 грудня 1988 року було оголошено Всесвітнім днем боротьби зі СНІДом, тому що зареєстровано першу смерть від СНІДу в Україні. Це страшна хвороба але від страху, який пов'язаний з ВІЛ/СНІДом, світ поступово переходить до розуміння, що для призупинення епідемії потрібно не лише говорити про ВІЛ-інфекцію і те, яка вона небезпечна, настає час вчитися жити в світі, де носієм інфекції меже бути будь-хто…

На сьогоднішній день немає ліків повністю вилікувати цю хворобу. Немає ліків – немає боротьби. Залишається підтримка, дружні стосунки з тими людьми, які є носіями страшного вірусу.

У рамках щорічної Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства»»  до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом, практичним психологом Яновською І.В. була проведена година спілкування зі студентами І – курсу, відділення «Землевпорядкування» на тему: «Молодь проти СНІДу».  

Студенти дізналися про основні шляхи передачі ВІЛ/СНІД, навчилися розрізняти та обходити ситуації ризику інфікування ВІЛ, сформулюв ... Читати далі »

Категорія: Новини технікуму | Переглядів: 428 | Додав: Tasya | Дата: 02.12.2016 | Коментарі (0)

1 грудня  2016 року з метою виховання у студентів почуття патріотизму і гордості за свою державу в Бобринецькому технікумі імені В.Порика  Білоцерківського НАУ були проведені ряд заходів:

В читальному залі бібліотеки розгорнуто книжкову виставку "Референдум 1 грудня 1991 р. та його історичне значення”

Серед студентів перших курсів пройшов конкурс стіннівок «З Україною в серці»

Кураторами груп були проведені інформаційні го ... Читати далі »

Категорія: Новини технікуму | Переглядів: 443 | Додав: Tasya | Дата: 02.12.2016 | Коментарі (0)

Прояви насильства супроводжують людство з давніх давен. Упродовж тисячоліть одна людина кривдить іншу людину, чинить насильство щодо неї. У світі постійно відбуваються війни, напади на людей, дискримінація, приниження. Ми вже звикли сприймати насильство, як щось неминуче. Але ж  прояви насильства порушують права людини, принципи  вільного та справедливого існування. І коли насильство чиниться поруч з нами, чи у нас в домі, в навчальному закладі, на вулиці, ми можемо зупинити його.

30 листопада 2016 року в Бобринецькому технікумі ім. В. Порика БНАУ в рамках щорічної Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства», практичним психологом Яновською І.В. спільно з головою циклової комісії кураторів академічних груп Каращук О.Г. для кураторів груп  був проведений семінар – практикум: «Стоп насильству над дітьми». Учасники семінару ознайомилися з актуальністю проблеми насильства у юнацькому середовищі,  сфокусували увагу на більш поширених проявах цього явища. За допомогою психологічних вправ усвідомили своє місце у розв’язанні проблеми насильства серед студентської молоді.

... Читати далі »

Категорія: Новини технікуму | Переглядів: 444 | Додав: Tasya | Дата: 02.12.2016 | Коментарі (0)

Цитата дня
Перемоги вчать наївних, а поразки - мудрих; успіх дають одиниці уроків, а невдачі - тисячі. Вчіться на уроках переможених.
Календар
«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Форма входу