Меню сайту
Категорії розділу
Пошук
Наше опитування
Чи подобається Вам навчатися у Бобринецькому технікумі
Всього відповідей: 613
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Лютий » 16 » Валентин і Валентина 2017 року у технікумі
10:20
Валентин і Валентина 2017 року у технікумі

Традиція святкувати День Закоханих прийшла в нашу країну давно. 14 лютого 2017 року і в Бобринецькому технікумі ім.В.Порика Білоцерківського НАУ панував піднесений святковий настрій. Зранку всі студенти бадьоро обмінювалися привітаннями, а найбільш чуттєві з них на згадку залишали валентинки.

Студентський парламент тематично прикрасив актову залу до традиційної розважальної програми і ретельно підготував усі конкурси і розваги. Бадиця С.Л., культорганізатор навчального закладу, втілила творчу ідею святкування і разом із активом студентського самоврядування організувала його проведення. «Валентин і Валентина 2017» - так називався романтичний поєдинок між парами, де в результаті виграли дівчина та юнак, і отримали цей титул.

Усіх присутніх привітав зі святом директор технікуму Чорний О.В. і наголосив:

«У день всіх закоханих вітаю пари будь-якого віку. Бажаю щастя, веселощів, ласки, турботи, затишку. Нехай цей день для одних стане прекрасним початком довгих відносин, а для інших чудовим їх продовженням. Нехай ангели любові слідують за вами, не відпускають ні на хвилину».

Ведучі, дві чарівні дівчини, Марина Свіріпа і Яна Твердоступ впевнено провели учасників від конкурсу до конкурсу і підтримували в залі атмосферу свята і романтичності. Учасники художньої самодіяльності, гуртківці «Іміджу» та «Натхнення» вітали усіх піснями і танцями.

Серед учасників були студенти різних курсів: Ковальчук Павло та Аліна Сівірінчук, Подойма Наталія і Бевза Олександр, Голуб Олег і Андрєєва Ольга, Давиденко Наталія і Петрухнов В’ячеслав, Локоцька Надія та Алексєєв Анатолій, Яновський Дмитро і Хилько Анастасія. До бажаного титулу «Валентин і Валентина 2017» парам належало пройти ряд випробувань: говорити і слухати компліменти, вручати подарунки, зрозуміти, що таке китайський поцілунок, романтично танцювати і почастувати один одного мандарином. Перемогу вибороли Подойма Наталія і Бевза Олександр.

Конкурсне журі представляли Андрєєв В.І., заступник директора з навчально-виховної роботи, Ланчуковська О.А., голова студентської профспілки, Тюлєнєв А., студент IV-Б ВППР. Призи та нагороди надала студентська профспілкова організація, голова Ланчуковська О.А.

Категорія: Новини технікуму | Переглядів: 383 | Додав: Tasya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Цитата дня
Рани від кохання якщо не завжди вбивають, то й ніколи не заживають. Лорд Байрон.
Календар
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Форма входу