Меню сайту
Категорії розділу
Пошук
Наше опитування
Чи подобається Вам навчатися у Бобринецькому технікумі
Всього відповідей: 613
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Вересень » 1 » Святкова лінійка до Дня Знань
13:08
Святкова лінійка до Дня Знань

Святкова лінійка 1 вересня 2017 року в Бобринецькому коледжі ім.В.Порика Білоцерківського НАУ розпочалася занесенням Прапору та звучанням Гімну України. Дружна студентська сім’я поповнилася першокурсниками – хлопцями та дівчатами, які приїхали з різних куточків Кіровоградщини, щоб навчатися саме в нашому коледжі, стати висококваліфікованими фахівцями в галузі сільського господарства.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять тих, хто звеличив нашу землю, завдяки кому наше життя зігріте сонячним світлом і безхмарною, блакиттю небес. Це випускники нашого коледжу різних років – Ігіт Гаспарян, Олег Стороженко, Андрій Іванченко, Микола Смоленчук, Василь Порик. Право покласти квіти до Пам’ятної дошки воїнів, які загинули захищаючи єдність і неподільність української держави в сьогоденні і в період ВВВ, до бюста Василя Порика було надано кращим студентам коледжу, відмінникам навчання.

Директор коледжу Чорний Олег Вікторович привітав усіх присутніх з початком нового навчального року, побажав успіхів у навчанні, міцного здоров’я, добробуту та миру в Україні та зачитав вітального листа від Даниленка Анатолія Степановича ректора Білоцерківського національного аграрного університету.

Заступник директора з навчально-виховної роботи Андрєєв Василь Іванович зачитав наказ про зарахування до числа студентів, побажав педагогічному колективу та студентам міцного здоров’я, гарного настрою, любові до рідного краю.

Наш коледж має прекрасні традиції, роками виважений досвід і головне – випускає гарних спеціалістів, які гартують славу навчального закладу і передають ці надбання з покоління в покоління. Вітальне слово було надано випускнику нашого коледжу 2002 року Туміну Віталію агроному ТОВ "Рассвет" який сьогодні привів свого сина для здобуття професійних знань.

З найкращими вітаннями звернувся до присутніх Панібратець Петро Іванович начальник управління агропромислового розвитку Бобринецької РДА.

Традиційно на урочистій першовересневій лінійці було нагороджено кращих викладачів, студентів та працівників коледжу. Після закінчення лінійки першокурсники відвідали своє перше заняття а також пройшли інструктаж з техніки безпеки.

Категорія: Новини технікуму | Переглядів: 649 | Додав: Tasya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Цитата дня
У любові ми втрачаємо розум, а в шлюбі помічаємо цю втрату.Бальзак.
Календар
«  Вересень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Форма входу