Меню сайту
Категорії розділу
Пошук
Наше опитування
Чи подобається Вам навчатися у Бобринецькому технікумі
Всього відповідей: 613
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Вересень » 2 » Святкова лінійка до 1 вересня
12:34
Святкова лінійка до 1 вересня

Гімном України та навчального закладу розпочалися 1 вересня урочистості з нагоди Дня знань в Бобринецькому технікумі ім.В.Порика Білоцерківського НАУ. Дружна студентська сім’я поповнилася першокурсниками – хлопцями та дівчатами, які приїхали з різних куточків Кіровоградщини, щоб навчатися саме в нашому технікумі, стати висококваліфікованими фахівцями в галузі сільського господарства.

На святковій лінійці директор навчального закладу Чорний Олег Вікторович привітав колег, студентів, гостей свята з початком нового навчального року, побажав успіхів у навчанні, міцного здоров’я, миру в Україні, добробуту. Переможцям спортивних змагань з гирьового спорту, активним учасникам художньої самодіяльності він вручив грамоти та подяки. Серед нагороджених Неглазов Станіслав, Гладкочуб Максим, Свіріпа Марина, Когут Наталія.

Заступник директора з навчально-виховної роботи Андрєєв Василь Іванович зачитав наказ про зарахування до числа студентів, побажав педагогічному колективу та студентам міцного здоров’я, гарного настрою, любові до рідного краю.

З найкращими вітаннями звернулися до присутніх заступник міського голови Висоцький Валентин Іванович: «Бажаю всім студентам підкорювати нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Адже навчатися – це так цікаво і захоплююче. А головне – любіть нашу неньку Україну». Старший офіцер відділення офіцерів запасу і кадрів Бобринецького військоммату Бабіч Вадим В’ячеславович закликав молодь, навчаючись у кращому державному аграрному закладі, бути гідними синами і дочками рідної України.

 Для студентів четвертого курсу це останній День знань в технікумі. Студент відділення «Землевпорядкування», голова студентського парламенту Єфіменко Антон побажав всім удачі, успіхів, бадьорості. «Вже четверту осінь ми зустрічаємо студентами технікуму. Осінь триматиме в своїх спогадах наші успіхи, переживання невдачі і злети. Ми будемо повертатися сюди знову і знову і триматимемо в серці кожен момент, пов'язаний з рідним навчальним закладом. Впевнено передаємо естафету першокурсникам, які збережуть наші добрі традиції і далі прославлятимуть технікум», - сказав Антон.

 На зміну четвертокурсникам на навчання прийшли першокурсники. В’ячеслав Петрухнов проголосив клятву першокурсників і запевнив випускників та викладачів, що вони примножуватимуть традиції навчального закладу, наполегливо навчатимуться, завжди будуть зразком гідної поведінки, чесності, скромності.

 

 

Категорія: Новини технікуму | Переглядів: 692 | Додав: Tasya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Цитата дня
Любов не повинна просити і не повинна вимагати, любов повинна мати силу впевнитися в самій собі. Тоді не її щось притягує, а притягує вона сама.Гессе.
Календар
«  Вересень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Форма входу