Меню сайту
Категорії розділу
Пошук
Наше опитування
Чи подобається Вам навчатися у Бобринецькому технікумі
Всього відповідей: 613
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Квітень » 10 » Студенти у журі конкурсу для шкільного парламенту
14:15
Студенти у журі конкурсу для шкільного парламенту

7 квітня шкільні парламенти дітей Бобринця взяли участь у конкурсі учнівського самоврядування «Лідер року - 2017». Цього разу у конкурсі брала участь аж ціла команда школярів. Саме з їх допомогою президенти шкіл виявляли свої здібності працювати в команді. Адже гасло «Лідера року – 2017» - робота в команді.

Творча ідея та організація заходу належить практичному психологу Щіченко Н.І. комунального закладу «Центр дитячої та юнацької творчості» Бобринецької міської ради.

До членів журі цього конкурсу запросили наших студентів, членів студентського парламенту, Логвінову Наталію і Василенка Михайла.

Протягом конкурсного дня школярі презентували діяльність свого органу дитячого самоврядування та взяли участь у квесті. Кожна команда шляхом жеребкування отримала тему, за якою було розроблено маршрут. Це «Особистості, що віддано служили на благо рідного краю», «Місцеве самоврядування», «Особливості розвитку міста Бобринець в кінці ХХ століття» та «Відомі постаті, що свого часу розвивали культуру, мистецтво, освіту» у нашому місті». Остання тема про відомих людей міста була підготовлена студентами нашого технікуму. Екскурсоводи, Фомін Владислав і Клімчук Надія, студенти ІІ-А відділення «Землевпорядкування», гостинно зустрічали гостей і провели з ними час у Музеї історії технікуму. Вони познайомили школярів із легендарною особистістю В.В.Пориком та випускниками технікуму, героями соціалістичної праці.

Цікавий захід, змістовна ідея і плідна співпраця – це той орієнтир для студентського самоврядування, який може підказати нові ідеї для творчого розвитку.

 

 

Категорія: Новини технікуму | Переглядів: 426 | Додав: Tasya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Цитата дня
Найгірший спосіб сумувати за людиною - це бути з нею і розуміти, що вона ніколи не буде твоєю.Луї де Петье.
Календар
«  Квітень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Форма входу