Меню сайту
Категорії розділу
Пошук
Наше опитування
Чи подобається Вам навчатися у Бобринецькому технікумі
Всього відповідей: 613
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Липень » 4 » Попереду – важливі справи
14:21
Попереду – важливі справи

Нинішній 2016 рік  особливий для колективу нашого технікуму, адже ми  наближаємося до поважної дати з початку  заснування закладу -  95 років. Частину поставлених завдань на 2016 рік та 2015-2016 навчальний рік виконано, інші в процесі роботи.

Так ми успішно пройшли акредитацію за двома напрямками підготовки спеціалістів і вже отримали сертифікати з терміном дії до 2026 року.

Також в цьому році була проведена чергова атестація викладачів технікуму. Комісією обласного управління освіти Кіровоградської області підтверджено звання старшого викладача одній особі, встановлено та підтверджено кваліфікаційну категорію «спеціаліст І категорії» 10 викладачам, «спеціаліст ІІ категорії» - 3 викладачам. Підтверджено відповідність займаній посаді заступника директора з навчально-виховної роботи і бібліотекаря навчального закладу.

В найближчих планах роботи:

 - проведення набору та підготовка до 2016-2017 навчального року.

Ми не змінюємо традицій і робимо ставки на підготовку молодших спеціалістів за спеціальностями:

- Агрономія

- Геодезія та землеустрій

- Виробництво і переробка продукції рослинництва.

- Землевпорядкування

- Організація виробництва

Для підготовки та виховання освідченого  та всебічно розвиненого спеціаліста в закладі заплановано та проводиться ряд навчально-виховних заходів. Так і в цьому році на високому рівні проведена загальна інформаційна година до 30 річниці трагедії Чорнобиля під керівництвом Лашкула Г.О., проведені пізнавально-виховні години та ряд заходів у рамках тижнів циклових комісій,де були задіяні викладачі та студенти,  до Дня Перемоги організовано патріотично-виховний захід, підготовлений викладачем Ляшенко О.О.

Восени планується детальна підготовка до проведення науково-практичної конференції та урочистостей,  приурочених 95-ій  річниці заснування технікуму.

Важливим завдання навчального закладу є заходи для збереження здоров'я студентів і працівників закладу. Студентська їдальня працює  у повному робочому режимі, використовуються продукти, вирощені на землі учбового господарства. Отже, міцна, здорова нація – це запорука отримання якісної професійної освіти і, відповідно, фахове зростання молоді.

Однією з пріоритетних галузей виробництва нашої України є аграрна. Наша Кіровоградська область одна із центральних чорноземних, а отже і спеціалісти для цього потрібні і нині, і в майбутньому. І при будь-якій реформації  освіти та оптимізації навчальних закладів ми нашими випускниками  доводили і нині підтверджуємо важливість підготовки молодших спеціалістів в технікумах і коледжах, і в тому числі Бобринецькому технікумі ім.В.Порика Білоцерківського національного аграрного університету.

Згідно ступеневої освіти випускники технікуму мають можливість продовжити навчання в  Білоцерківському національному аграрному університеті за скороченим терміном. Двері технікуму завжди відкриті для співпраці з керівниками та спеціалістами підприємств та установ, батьками студентів, громадськістю для постійного пошуку в питанні поліпшення роботи з підготовки та виховання спеціалістів в нинішніх умовах.

Запрошуємо випускників шкіл, професійно-технічних училищ на навчання в наш технікум за денною та заочною формою навчання, а небайдужих людей, причетних до аграрного виробництва та навчання і виховання підростаючого покоління, запрошуємо до співпраці.

З глибокою повагою директор Олег Вікторович Чорний.

 

Категорія: Новини технікуму | Переглядів: 513 | Додав: Tasya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Цитата дня
Можливо Бог хоче щоб ми зустрічали не тих людей до того, як зустріти ту єдину людину, коли це трапиться, ми були вдячні.Джон Драйден.
Календар
«  Липень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Форма входу