Меню сайту
Категорії розділу
Пошук
Наше опитування
Чи подобається Вам навчатися у Бобринецькому технікумі
Всього відповідей: 613
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Вересень » 27 » Першокурсники відкрили театральну Бобринеччину
14:01
Першокурсники відкрили театральну Бобринеччину

Бобринеччина – край трудолюбивих і талановитих людей, а його серцем було і є степове містечко Бобринець, яке стало осередком театрального мистецтва України. Кожного року, у погожі вересневі дні, на Кіровоградщині проходить театральне свято Вересневі самоцвіти.

26 вересня у Бобринецькому районному будинку краю відбулися урочистості з нагоди цієї події. Запросили на цей захід і студентів І курсу відділення «Виробництво і переробка продукції рослинництва». Цікаво і змістовно пройшла година спілкування із істориком-краєзнавцем Г.Лашкулом, який закликав молодь шанувати, пам’ятати та гордитися своїм родом і народом, продовжувати і примножувати неоціненний скарб духовної спадщини, яку ми отримали від наших пращурів. Щирими оплесками дякували студенти аматорам із Бобринки, які представили на їх суд уривки із повісті М Смоленчука «Степівчани» та епізоди із життя М.Кропивницького та І.К-Карого періоду їх перебування і навчання у Бобринці. Спогади В.Реви, О.Шевченко про М.Смоленчука в черговий раз провели молодь стежками духовності та долучили до неповторного мистецтва – театральне дійство.

Наразі першокурсники на уроках літератури познайомились із життям і творчістю корифеїв українського театру, а ця зустріч стала яскравим прикладом того, що пам’ять про знаменитих земляків живе і буде жити в серцях і справах бобринчан.

 

Л.Шапошнікова, викладач української літератури

 

Категорія: Новини технікуму | Переглядів: 385 | Додав: Tasya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Цитата дня
Любов - це наркотик, на який сідаєш з першого разу ...Л. Уайз.
Календар
«  Вересень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Форма входу