Меню сайту
Категорії розділу
Пошук
Наше опитування
Чи подобається Вам навчатися у Бобринецькому технікумі
Всього відповідей: 613
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Травень » 15 » Нові перемоги у фестивалі «Софіївські зорі»
15:46
Нові перемоги у фестивалі «Софіївські зорі»

12 травня 2017 року відбувся обласний етап фестивалю «Софіївські зорі». Метою традиційної конкурсної програми є активізація і популяризація творчої діяльності студентських колективів аматорського мистецтва, формування  в учасників високої культури та змістовного проведення дозвілля. Місце проведення фестивалю –Кіровоградський технікум механізації  сільського господарства.

У 2017 році фестиваль пройшов у форматі концертних програм в усіх жанрах. Головною темою організатори запропонували тему:

Буває, часом сліпну від краси.

Спинюсь, не тямлю, що воно за диво, -

оці степи, це небо, ці ліси,

усе так гарно, чисто, незрадливо,

усе як є – дорога, явори,

усе моє – все зветься – Україна.

Бобринецький технікум ім.В.Порика Білоцерківського НАУ на високому рівні представив підготовлену програму. Це були творчі колективи: гурток солоспіву «Імідж» з учасниками – Подойма Наталія, Іванова Юлія,СвіріпаМарина;  інструментальний ансамбль «Ringtone», а саме – Бойчук Руслана і Прокопенко Володимир Миколайович; гурток художнього читання та його учасники – Владислав Пастушенко і Свіріпа Марина. Цього разу у жанрі художнього читання студенти Пастушенко В. і Свіріпа М. дебютували із віршем викладача Світлани Миколаївни Чорної «Моє Пустопілля». Естетичне оформлення даного виступу –світлини з історії рідного села, перелистані у слайд-шоу, додали колоритності і викликали  глибокі почуття суму і жалю  у слухачів.Гарний і вдалий виступ ансамблю «Ringtone» також не залишив байдужими присутніх у залі. Ведучою програми була Марина Свіріпа, яка зібрала своїм виступом вдячні і задоволені оплески шанувальників мистецтва.

За результатами роботи журі  фестивалю «Софіївські зорі», студенти нашого технікуму на обласному етапі отримали такі результати: диплом І ступеня – Свіріпа Марина, гурток солоспіву «Імідж»;  дипломи ІІ ступеня -   інструментальний ансамбль «Ringtone» та гурток художнього читання.

Побажаємо нашим студентам, аматорам художньої творчості, перемоги на регіональному етапі фестивалю і участі у гала-концерті, який традиційно проходить у м.Умань.

Категорія: Новини технікуму | Переглядів: 538 | Додав: Tasya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Цитата дня
Завжди знайдуться люди, які заподіють тобі біль. Потрібно продовжувати вірити людям, просто бути трохи обережнішим.Джон Драйден.
Календар
«  Травень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Форма входу