Меню сайту
Категорії розділу
Пошук
Наше опитування
Чи подобається Вам навчатися у Бобринецькому технікумі
Всього відповідей: 613
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Червень » 6 » Міжнародний День захисту дітей
14:14
Міжнародний День захисту дітей

1 червня 2017 року в міському парку ім. Кропивницького за ініціативою міської ради за участю КЗ " Центр дитячої та юнацької творчості " дітлахи Бобринця відзначили Міжнародний День захисту дітей. Серед численних розважально-спортивних заходів своєю незвичністю виділялась "Туристична станція", на якій тренер Іван Горецький пропонував дітям різновікових категорій спробувати свої сили на паралельних мотузках, подолання павутиння з мотузок тощо.

Особливу увагу дітлахів захопив спуск з високої деревини за допомогою круглої бесідки, яка на роликах стрімко летіла донизу. Там на неї вже чекали інструктори, що допомагали зняти учасника і повертали бесідку на початок руху, де вже інший інструктор готував до подорожі наступного учасника. Рух дітей на всьому етапі було забезпечено надійною безперервною страховкою. Через цю перешкоду із величезним задоволенням пройшло більше сотні малечі.

Цей атракціон став можливим виключно завдяки технічній допомозі з боку Бобринецького ПТУ-32, а також завдяки самовідданій роботі на усіх етапах студентів ІІ курсу групи «Б» відділення ВППР Бобринецького технікуму ім. В. Порика Білоцерківського НАУ: Вишнивецького Владислава , Міхно Олександра, Назаренка Дмитра, Бердило Дмитра та Кошука Владислава, яких запросив автор цього проекту (в минулому тренер спортивного туризму В.Решетніков).

Організатори свята висловлюють щиру й глибоку подяку адміністрації Бобринецького технікуму ім. В. Порика Білоцерківського НАУ, яка знайшла можливість в непростих умовах навчального процесу надати таку необхідну і відчутну допомогу в День дитячого свята.

                                                                                                                                  В.Решетніков.

Категорія: Новини технікуму | Переглядів: 595 | Додав: Tasya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Цитата дня
У любові ми втрачаємо розум, а в шлюбі помічаємо цю втрату.Бальзак.
Календар
«  Червень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Форма входу