Меню сайту
Категорії розділу
Пошук
Наше опитування
Чи подобається Вам навчатися у Бобринецькому технікумі
Всього відповідей: 613
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Жовтень » 17 » Козацький куліш у Бобринецькому технікумі
09:39
Козацький куліш у Бобринецькому технікумі

Уже традиційно стало у Бобринецькому технікумі ім.В.Порика Білоцерківського НАУ напередодні свята Покрови проводити козацькі розваги. Цьогоріч студентська громада запросила для участі у змаганнях учнів Бобринецького професійно-технічного училища, а у якості глядачів -  старшокласників міських шкіл та учнів із Свердлівської школи. Не дивлячись на не дуже сприятливі погодні умови, на міському стадіоні, де зібралися гості та учасники , панував бадьорий, радісний , дружній козацький дух.

Святкову зустріч розпочали директор технікуму Чорний О.В. та військовий комісар полковник Капітоненко М.П. Представники від трьох команд-учасників прийняли участь у церемонії покладання квітів до пам’ятної дошки загиблого героя АТО, випускника навчального закладу І.Гаспаряна, на честь якого і проводиться ця зустріч.  Програма змагань  налічувала дев’ять конкурсів, що символізували дев’ять  порогів на Дніпрі. Учасникам пропонували «Забаву кашоварів», «Стрільбу з пневматичної гвинтівки», вправи з автоматом, а також тематичну вікторину та визначення найсильнішого та найспритнішого козака.

Судейська колегія на чолі з керівником фізичного виховання Моровичем А.О. працювала злагоджено і швидко. У різних видах змагань перемагали то гості, то господарі. Вболівальники постійно заохочували учасників  гучними оплесками, вигуками та схвальним скандуванням. У загальному заліку перемогу здобула команда учнів з професійно-технічного училища.

Незмінна традиція після змагань - покуштувати козацького кулішу, зібрала  усіх присутніх на подвір’ї  технікуму. Школярі, які вперше знаходилися тут, жваво ділилися приємними враженнями і сподіваннями про мрію стати студентом.

 Наш навчальний заклад свято береже гарні традиції, дбаючи про патріотичне виховання молоді.

 

Категорія: Новини технікуму | Переглядів: 573 | Додав: Tasya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Цитата дня
У істинно люблячому серці або ревнощі вбивають любов, або любов вбиває ревнощі.Ф.М. Достоєвський.
Календар
«  Жовтень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Форма входу