Меню сайту
Категорії розділу
Пошук
Наше опитування
Чи подобається Вам навчатися у Бобринецькому технікумі
Всього відповідей: 613
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Березень » 27 » Атестація педагогічних працівників
14:07
Атестація педагогічних працівників

Атестація педагогічних працівників сьогодні стала звичним явищем освітянського життя. У кожному місті, районі, освітньому закладі чи установі склалися свої підходи до атестаційного процесу, сформувався власний досвід. У цілому за останні роки склалася певна система організації та проведення атестації педагогічних працівників.

Атестація педагогічних працівників проводиться з метою активізації та розвитку творчої професійної діяльності, підвищення персональної відповідальності за результати навчання і виховання дітей та молоді, забезпечення соціального захисту компетентної педагогічної праці.

Атестація будувалася на принципах демократичності, доброзичливості, принциповості, взаємоповаги та гласності. Атестаційна комісія працювала злагоджено і згідно графіка. Вся необхідна інформація доводилась до працівників своєчасно. Члени комісії вивчали педагогічну діяльність працівників, які атестувалися, щляхом відвідування занять і позааудиторних заходів та ознайомленням з навчально-методичними комплексами. З більш детальною інформацією про роботу працівників в міжатестаційний період можна було ознайомитись із особистих «Портфоліо» викладачів.

24 березня 2017 року в навчальному закладі відбулася чергова атестація педагогічних працівників. Атестувалися 6 викладачів, практичний психолог і бібліотекар.

Рішенням атестаційної комісії Бобринецького технікуму ім..В.Порика Білоцерківського НАУ всі викладачі, які атестувалися відповідають займаній посаді. За результатами атестації педагогічні працівники, які мають кваліфікаційну категорію «спеціаліст вищої категорії» - 1 викладач,«спеціаліст першої категорії» - 2 викладача,«спеціаліст другої категорії» - 4 викладача.

 

Категорія: Новини технікуму | Переглядів: 445 | Додав: Tasya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Цитата дня
Розлука зменшує помірну любов і збільшує сильну подібно до того як вітер гасить свічку і роздмухує вогонь.Ларошфуко.
Календар
«  Березень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Форма входу