Меню сайту
Категорії розділу
Пошук
Наше опитування
Чи подобається Вам навчатися у Бобринецькому технікумі
Всього відповідей: 613
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Листопад » 23 » Стоп насильству
15:28
Стоп насильству

У сучасному суспільстві є досить актуальною проблема насильства. Майже кожен випуск новин - це повідомлення про злочини, убивства, пограбування, а  більшість ток-шоу обговорюють насилля в сім’ї, ранню вагітність. Мережа Інтернет перенасичена сюжетами про жорстоке поводження з людьми та тваринами. Говорячи про насильство, найчастіше ми маємо на увазі лише фізичні його прояви: побої, ляпаси, зовсім забуваємо про такі  його форми, як постійні або періодичні образи, приниження  людської гідності, емоційна деривація (психічний стан, у якому люди відчувають недостатнє задоволення своїх емоційних бажань), ігнорування потреб дитини (психічне (емоційне) насильство), економічне насилля, витрачання кривдником грошей виключно на себе, відмова в наданні  фінансів на оплату рахунків, їжі, речей для дітей .

22 листопада 2016 року в Бобринецькому технікумі ім. В.Порика відбувся  відкритий просвітницький тренінг «Стоп насильству». На заняття були запрошені всі бажаючі. Тренінг проводила  практичний психолог Яновська Ірина Василівна  з студентами І – А  відділення «Виробництво і переробка продукції рослинництва». Студенти приймали активну участь у занятті, висловлювали свою думку, разом шукали вихід із кризових ситуацій, переглянули відеоролик про «Сексуальне насилля». Всі вправи були спрямовані на попередження будь яких форм насильства серед студентської молоді.

Студенти усвідомили поняття насильство, навчилися аналізувати отриману інформацію, виховувати толерантне ставлення до людей, зокрема до тих, хто потерпає  від насилля.

Категорія: Новини технікуму | Переглядів: 471 | Додав: Tasya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Цитата дня
Те, що торкає наше серце повинно і йти від серця.Москвін.
Календар
«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Форма входу