Меню сайту
Категорії розділу
Пошук
Наше опитування
Чи подобається Вам навчатися у Бобринецькому технікумі
Всього відповідей: 613
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Листопад » 15 » Тиждень циклової комісії землевпорядних дисциплін
09:21
Тиждень циклової комісії землевпорядних дисциплін

 Стало гарною традицією щороку проводити тиждень циклової комісії землевпорядних дисциплін, в якому активну участь беруть як викладачі так і студенти. Цей захід завжди проходить насичено, повчально та не залишає байдужим жодного, в тому числі студентів та викладачів інших відділень. В цьому навчальному році з 3 - го по 10 листопада пройшов тиждень циклової комісії землевпорядних дисциплін протягом якого проводились різноманітні заходи одним з яких було проведення відкритого заняття викладачем Отяном Ю.С. в групі ІVА спеціальності 5.08010102 «Землевпорядкування» на тему «Внесення змін на плановий матеріал зйомок минулих років» з дисципліни «Геодезичні роботи при землеустрої».

На занятті простежувалось професійна спрямованість навчання. Використання візуалізації дало можливість зробити заняття яскравим і нестандартним, а студентам максимально засвоїти отриману інформацію внаслідок виконання камеральних та польових геодезичних робіт.

Цікаво і змістовно пройшов конкурс «Кращі за професією» серед студентів третіх і четвертих курсів, який підготували і провели викладачі землевпорядних дисциплін Каращук О.Г., Неклеса Н.В.. мета якого показати важливість професії землевпорядника, закріпити знання землевпорядних дисциплін та залучити до творчої діяльності. Студенти проявили неабияку зацікавленість та азарт у змаганнях.

 

У результаті напруженої боротьби, перше місце виборола збірна команда «GPS - ики». Друге місце здобула збірна команда «Геодезисти».

Протягом всього тижня циклової комісії землевпорядних дисциплін був проведений марафон землевпорядних цікавинок на якому студенти ознайомились з наземними, повітряними фотограмметричними та супутниковими системами.

Отримали цікаву інформацію про магнітне поле землі та його вплив на навколишнє середовище.

Дізнались про те як застосовується «Блокчейн» в Державному земельному кадастрі.

Ознайомились з особливості державного контролю і моніторингу земель

06 листопада 2017 р. в рамках тижня землевпорядних дисциплін відбулась виставка курсових та дипломних проектів студентів та випускників Бобринецького коледжу ім. В. Порика Білоцерківського НАУ під час якої було продемонстровано кращі роботи попередніх років.

Нині все більшої актуальності набуває проблема організації профорієнтаційної роботи серед випускників загальноосвітніх шкіл. Як показує практика, традиційні методи в даному напрямку сьогодні уже не мають певного ефекту. В зв’язку з цим необхідно постійно шукати нові методи та форми роботи з молоддю, з метою її успішної соціалізації на основі перед професійної підготовки.

Неабиякої актуальності набуває інтегрування розроблених інформаційних буклетів. Тому в рамках тижня землевпорядних дисциплін викладачами Протасовою І.М. та Ляшенко О.О. був проведений конкурс на розроблення профорієнтаційних буклетів та емблеми відділення в художньому стилі між студентами І-ІV курсів відділення «Землевпорядкування».

Владов І.В. керівник регіонального регіонального навчально-виробничого центру провів лекцію для студентів четвертих курсів на тему: «Сучасний стан земельних ресурсів Кіровоградщини».

Завідувач відділення Прокопенко І.П. організувала зустріч студентів ІІ – ІІІ курсів з працівниками ТОВ «Інститут дослідження проблем оточуючого середовища України». Керівник підприємства Давидов Д. С. та продемонстрував роботу новітних геодезичних приладів. Студенти під його керівництвом виконали зйомку території коледжу за допромогою квадрокоптеру Phantom 3 polession та електроного тахеометру Nikon 332 та GPS Pro Mark 200.

 

 

Викладачем Романовою Н.М. була організована екскурсія студентам ІV -х курсів з начальником відділу контролю за використанням та охороною земель у Бобринецькому районі у Кіровоградській області Ісаковим Олександром Олександровичем.

Екскурсія розпочалась зі знайомства з функціями і завданнями начальника відділу, проблемами якими безпосередньо займаються інспектори, оформлення документації під час виявлення порушень. Найбільше студентам сподобалося задавати питання та отримувати професійну відповідь.

Викладачами Бондаревською Т.Г. та Прокопенко І.П. для студентів четвертих курсів за участю учнів дев’ятого класу шкіл міста проведений землевпорядний квест «Спритні, сильні і завзяті» метою якого було перевірити рівень засвоєння знань, залучити до аналітичної діяльності та творчості учасників.

07 листопада викладачем Бондаревською Т.Г. була організована виставка геодезичних приладів, які використовуються в освітньому процесі.

Другий рік за ініціативи завідувача відділення «Землевпорядкування» Прокопенко І.П. проводяться змагання з волейболу за кубок завідуючої відділення. Участь у змаганнях прийняли команди академічних груп І – ІV – х курсів відділення «Землевпорядкування» та збірна команда викладачів. Переможцями волейбольного турніру стала команда ІІІ курсу групи «А».

В Бобринецькому районому центрі зайнятості начальник Бобринецького бюро правової допомоги Ніколаєнко Д. В. провів семінар на тему «Легальне працевлаштування» на який були запрошені студенти ІV – го курсу з викладачем Буряковим І.В. Студенти дізналися про переваги легального працевлаштування та як влаштуватися на роботу уникнувши шахрайства.

Категорія: Новини технікуму | Переглядів: 529 | Додав: Tasya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Цитата дня
«Перший крок до справжньої мудрості - це мовчання, а другий крок - слухання».
Календар
«  Листопад 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Форма входу