Меню сайту
Категорії розділу
Пошук
Наше опитування
Чи подобається Вам навчатися у Бобринецькому технікумі
Всього відповідей: 613
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Листопад » 3 » Порятунок аграріїв у руках самих аграріїв!
10:28
Порятунок аграріїв у руках самих аграріїв!

У рамках програми роботи «Корпоративного університету», який вже 2 роки успішно працює на базі групи компаній «Імперія-Агро», було проведено чергову зустріч зі студентами (майбутніми агрономами) 3 та 4 курсу Бобринецького коледжу імені В.Порика м.Бобринець Кіровоградської області).

Нещодавно було підписано меморандум про співпрацю ГК «Імперія-Агро» із цим навчальним закладом. Метою такої співпраці є, безперечно, прагнення виростити достойну професійну зміну агрономів нового покоління. На жаль, у сучасних умовах студенти-аграрії дуже часто не мають чіткої мотивації щодо здобуття цієї професії, а навчальні заклади – належної матеріальної бази та інших ресурсів, щоб це змінити. Все пізнається із практикою, шляхом дослідження і порівняння, ціною власних спроб і помилок. Чудово, що керівництво коледжу в особі директора Олега Вікторовича Чорного та заступника директора Генадія Віталійовича Піньковського прекрасно розуміють цю непросту ситуацію і з легкістю ідуть нам на зустріч. Адже розвиток і пізнання нового - це в інтересах їхніх студентів. 

Директор Корпоративного університету Олександр Лісов презентував напрямки роботи компанії «Імперія-Агро», розказав про її історію і корпоративні принципи розвитку. Агроном-консультант компанії «Імперія-Агро» Василь Гретченко  провів лекцію на тему «Мікроелементи – найважливіша складова живлення рослин», із детальною презентацією лінії хелатних добрив ТМ «Актив-Харвест». Демонструючи властивості продуктів цієї лінії, Василь Миколайович вдався до дослідів: наочно проілюстрував дію підкислювача та буферизатора робочого розчину, який може використовуватись для корекції pH та пом`якшення води перед додаванням інших продуктів для обприскування.

Компанія «Імперія-Агро» дотримується принципу соціальної відповідальності: як перед державою, так і перед підростаючим поколінням. Адже Україна потребує свіжої крові та молодої енергії у аграрному секторі. Ми маємо створити всі необхідні умови для формування високоосвіченого, успішного, а головне – вмотивованого спеціаліста, який принесе прибуток своїй країні і буде в змозі вивести її на світову арену. 

Посилання на допис у Facebook

Катерина Кравченко, прес-секретар групи компаній «Імперія-Агро»

 

 

Категорія: Новини технікуму | Переглядів: 538 | Додав: Tasya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Цитата дня
У істинно люблячому серці або ревнощі вбивають любов, або любов вбиває ревнощі.Ф.М. Достоєвський.
Календар
«  Листопад 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Форма входу